Image Alt

Proeflokaal

Plof lekker neer in ons Proeflokaal of op ons heerlijke terras aan het water. Geniet er van heerlijk eigen gebrouwen bier met bijpassende gerechten en van de Maastrichtse gastvrijheid. Op loopafstand van het Vrijthof en met een fantastisch uitzicht op de Maas!

16 tapkranen

Met 16 tapkranen bieden we naast onze vaste bieren ook specials aan. Dat zijn eenmalig gebrouwen bieren waar de brouwer zijn creativiteit in kwijt kan. Zo blijft het tap aanbod gevarieerd en aangepast aan het seizoen.

Bier & Food

Naast heerlijke bieren kun je bij ons terecht voor een goede lunch, smakelijke borrelhapjes of een gezellig diner. In samenwerking met een aantal lokale leveranciers gebruiken we ons huis gebrouwen bier ook als ingrediënt voor onze gerechten.  Daarnaast adviseren onze biersommeliers graag het juiste bier bij ieder gerecht. Heerlijke gerechten, het juiste bier, gegarandeerde top combi!

Proeverijen

Benieuwd naar onze bieren en wil je graag wat bijleren over bier? Boek dan een proeverij in ons Proeflokaal. Of je nu met 2 personen wilt komen of met 30 personen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke proeverij!

star rating  Het was een speciale dag: we mochten weer lekker op het terras zitten aan de Maas! Wat een fijn gevoel is het; om het geroezemoes van een terras weer te... read more

avatar thumb lottes901
1 juni 2020

star rating  Was weer geslaagde middag wat andere bieren weer geproefd en wat tapas hapjes in de schaduw, vriendelijke bediening en word je netjes geholpen

avatar thumb Katja D
9 augustus 2020

star rating  The beer they brew at their own brewery is so good and they have such a diverse selection of beers available. There's something for everyone. A definite recommendation!

avatar thumb O7405IHlauraf
18 januari 2020

star rating  Hier word je geholpen zoals het hoort. Klantvriendelijk, goed geadviseerd en prima uitleg van de gerechten en de eigen bieren.
Bierkaart is natuurlijk uitstekend met de eigen bieren, maar ook... read more

avatar thumb Zwarte_Leeuw
7 oktober 2020