Image Alt

Proeflokaal

Plof lekker neer in ons Proeflokaal of op ons heerlijke terras aan het water. Geniet er van heerlijk eigen gebrouwen bier met bijpassende gerechten en van de Maastrichtse gastvrijheid. Op loopafstand van het Vrijthof en met een fantastisch uitzicht op de Maas!

16 tapkranen

Met 16 tapkranen bieden we naast onze vaste bieren ook specials aan. Dat zijn eenmalig gebrouwen bieren waar de brouwer zijn creativiteit in kwijt kan. Zo blijft het tap aanbod gevarieerd en aangepast aan het seizoen.

Bier & Food

Naast heerlijke bieren kun je bij ons terecht voor een goede lunch, smakelijke borrelhapjes of een gezellig diner. In samenwerking met een aantal lokale leveranciers gebruiken we ons huis gebrouwen bier ook als ingrediënt voor onze gerechten.  Daarnaast adviseren onze biersommeliers graag het juiste bier bij ieder gerecht. Heerlijke gerechten, het juiste bier, gegarandeerde top combi!

Proeverijen

Benieuwd naar onze bieren en wil je graag wat bijleren over bier? Boek dan een proeverij in ons Proeflokaal. Of je nu met 2 personen wilt komen of met 30 personen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke proeverij!

star rating  Leuk terras aan het water, vlotte en vriendelijke bediening én lekkere biertjes. Wat wil je meer?
Ideaal terras om uw bezoek aan Maastricht af te ronden.

avatar thumb Windoboy
20 juli 2020

star rating  Mooie ervaring. Mooi bier. Genoten! Gastvrije heren aan het werk. Eigen bitterballen. Typisch Maastrichts!

avatar thumb 472bram
4 juli 2020

star rating  Excellent range of beers, relaxed atmosphere, kind and knowledgeable staff, and very good food. We will be back for the burger and the Maltezer beer, had a great evening!

avatar thumb Giel1985
7 oktober 2019

star rating  Naast een toffe rondleiding kun je hier heerlijk op t terras zitten aan t water en genieten van heerlijk eten en uiteraard heerlijke bieren!

avatar thumb Racheldg1985
15 mei 2021