Image Alt

Proeflokaal

Plof lekker neer in ons Proeflokaal of op ons heerlijke terras aan het water. Geniet er van heerlijk eigen gebrouwen bier met bijpassende gerechten en van de Maastrichtse gastvrijheid. Op loopafstand van het Vrijthof en met een fantastisch uitzicht op de Maas!

Proef de Smaak van Maastricht

Met dit proeverijtje van bieren uit eigen brouwerij proef je echt de Smaak van Maastricht!
Je krijgt een plankje met vier proefglaasjes per persoon én een borrelhapje erbij. Heb je daarna nog dorst of trek? Maak je geen zorgen! We hebben de tafel 2 uur voor je gereserveerd.

Bier & Food

Naast heerlijke bieren kun je bij ons terecht voor een goede lunch, smakelijke borrelhapjes of een gezellig diner. In samenwerking met een aantal lokale leveranciers gebruiken we ons huis gebrouwen bier ook als ingrediënt voor onze gerechten.  Daarnaast adviseren onze biersommeliers graag het juiste bier bij ieder gerecht. Heerlijke gerechten, het juiste bier, gegarandeerde top combi!

16 Tapkranen

Met 16 tapkranen bieden we naast onze vaste bieren ook specials aan. Dat zijn eenmalig gebrouwen bieren waar de brouwer zijn creativiteit in kwijt kan. Zo blijft het tap aanbod gevarieerd en aangepast aan het seizoen.

star rating  Sfeer boven zitten niet gezellig  - Eten was lekker en bediening prima echter bovenruimte niet gezellig en geen goede akoestiek. Zuur vlees was matig

avatar thumb Koentjesc01
5 november 2023

star rating  Geweldige ervaring, team uitje met ons bedrijf - Geweldige ambiance, prima toelichting en presentatie van de biertjes door John. Kortom een aanrader.

avatar thumb GerardB1098
21 april 2023

star rating  Lekker gegeten en vriendelijk bediend! - We hebben hier met familie (10 personen) de verjaardag van mijn moeder gevierd. De bediening is vriendelijk en we zijn goed geholpen.

avatar thumb Leon D
17 april 2023

star rating  Heerlijke bierproeverij op een sfeervolle locatie - Met een Smart Market Deal hebben wij een deelgenomen aan een kleine bierproeverij. Wat een leuke beleving! De zaak is smaakvol ingericht. De proefglaasjes werden gepresenteerd door Jacco die er... read more

avatar thumb 149marjap
15 maart 2023