Image Alt

Proeflokaal

Plof lekker neer in ons Proeflokaal of op ons heerlijke terras aan het water. Geniet er van heerlijk eigen gebrouwen bier met bijpassende gerechten en van de Maastrichtse gastvrijheid. Op loopafstand van het Vrijthof en met een fantastisch uitzicht op de Maas!

16 tapkranen

Met 16 tapkranen bieden we naast onze vaste bieren ook specials aan. Dat zijn eenmalig gebrouwen bieren waar de brouwer zijn creativiteit in kwijt kan. Zo blijft het tap aanbod gevarieerd en aangepast aan het seizoen.

Bier & Food

Naast heerlijke bieren kun je bij ons terecht voor een goede lunch, smakelijke borrelhapjes of een gezellig diner. In samenwerking met een aantal lokale leveranciers gebruiken we ons huis gebrouwen bier ook als ingrediënt voor onze gerechten.  Daarnaast adviseren onze biersommeliers graag het juiste bier bij ieder gerecht. Heerlijke gerechten, het juiste bier, gegarandeerde top combi!

Proeverijen

Benieuwd naar onze bieren en wil je graag wat bijleren over bier? Boek dan een proeverij in ons Proeflokaal. Of je nu met 2 personen wilt komen of met 30 personen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke proeverij!

star rating  Proeverij - Leuke proeverij, gezellige sfeer en prijs kwaliteit verhouding goed. Goede locatie om smiddags een biertje te drinken met mooi uitzicht op de stad of een borrel te houden.

avatar thumb 350anoukk
7 januari 2023

star rating  Leuke proeverij - Wil je iets van de Maastrichtse biertjes proeven dan is een bezoekje aan de brouwerij zeker aan te raden. Lekkere biertjes en top service. Verhaal over de biertjes wordt leuk... read more

avatar thumb caroljM9211GC
12 december 2022

star rating  Rondleiding door een schitterend historisch pand. - We hebben een leuke en leerzame rondleiding gehad in deze kleine brouwerij.
Een goede uitleg over heden en verleden. Een lekker welkomstdrankjes en een leuke herinnering voor thuis.
Een aanrader!... read more

avatar thumb 695marliesv
18 november 2022

star rating  Goed eten, leuke biertjes, gezellige gelegenheid, verschrikkelijke ober - We hadden gereserveerd vanwege de goede reviews op Tripadvisor. Toch zijn we hier met een hele vervelende nasmaak vandaan gekomen.

De oudste bediende vond het nodig om onnodig... read more

Het eten was verder prima qua smaak. De hoeveelheid voldoende en een leuke bierkaart. Maar voor ons was dit eens maar nooit weer.

avatar thumb 380rikg
7 november 2022