Image Alt

Proeflokaal

Plof lekker neer in ons Proeflokaal of op ons heerlijke terras aan het water. Geniet er van heerlijk eigen gebrouwen bier met bijpassende gerechten en van de Maastrichtse gastvrijheid. Op loopafstand van het Vrijthof en met een fantastisch uitzicht op de Maas!

16 tapkranen

Met 16 tapkranen bieden we naast onze vaste bieren ook specials aan. Dat zijn eenmalig gebrouwen bieren waar de brouwer zijn creativiteit in kwijt kan. Zo blijft het tap aanbod gevarieerd en aangepast aan het seizoen.

Bier & Food

Naast heerlijke bieren kun je bij ons terecht voor een goede lunch, smakelijke borrelhapjes of een gezellig diner. In samenwerking met een aantal lokale leveranciers gebruiken we ons huis gebrouwen bier ook als ingrediënt voor onze gerechten.  Daarnaast adviseren onze biersommeliers graag het juiste bier bij ieder gerecht. Heerlijke gerechten, het juiste bier, gegarandeerde top combi!

Proeverijen

Benieuwd naar onze bieren en wil je graag wat bijleren over bier? Boek dan een proeverij in ons Proeflokaal. Of je nu met 2 personen wilt komen of met 30 personen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke proeverij!

  star rating  Really good pulled pork sandwich!!!! Everything tastes really fresh and high quality. The guys love the beer here!!! Really a good place to go when visiting maastricht... directly at the... read more

  avatar thumb jessicagI5413QJ
  6/19/2021

  star rating  Een bijzondere belevenis, een bezoek aan deze gerestaureerde Stadsbrouwerij. De rondleiding was geweldig. Een brouwmeester die uiteraard goed weet waar hij 't over heeft, en genoten van diverse biertjes, waaronder... read more

  avatar thumb jobertholet
  3/20/2020

  star rating  Veel en uitgebreide kaart in gezellig kader. 7 eigen bieren waar je uit kan kiezen samen met vele andere.
  Aanrader!

  avatar thumb champagnerobbe
  9/24/2020

  star rating  Leuk terras aan het water, vlotte en vriendelijke bediening én lekkere biertjes. Wat wil je meer?
  Ideaal terras om uw bezoek aan Maastricht af te ronden.

  avatar thumb Windoboy
  7/20/2020