Image Alt

Proeflokaal

Plof lekker neer in ons Proeflokaal of op ons heerlijke terras aan het water. Geniet er van heerlijk eigen gebrouwen bier met bijpassende gerechten en van de Maastrichtse gastvrijheid. Op loopafstand van het Vrijthof en met een fantastisch uitzicht op de Maas!

16 tapkranen

Met 16 tapkranen bieden we naast onze vaste bieren ook specials aan. Dat zijn eenmalig gebrouwen bieren waar de brouwer zijn creativiteit in kwijt kan. Zo blijft het tap aanbod gevarieerd en aangepast aan het seizoen.

Bier & Food

Naast heerlijke bieren kun je bij ons terecht voor een goede lunch, smakelijke borrelhapjes of een gezellig diner. In samenwerking met een aantal lokale leveranciers gebruiken we ons huis gebrouwen bier ook als ingrediënt voor onze gerechten.  Daarnaast adviseren onze biersommeliers graag het juiste bier bij ieder gerecht. Heerlijke gerechten, het juiste bier, gegarandeerde top combi!

Proeverijen

Benieuwd naar onze bieren en wil je graag wat bijleren over bier? Boek dan een proeverij in ons Proeflokaal. Of je nu met 2 personen wilt komen of met 30 personen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke proeverij!

  star rating  We had dinner & drinks at the brewery for our team off-site and it was really good! The staff was very friendly, the terrass has the best view and Tom... read more

  avatar thumb Dronkie75
  12/10/2019

  star rating  Wij wonen nabij Maastricht en hebben een nieuwe vaste plek ontdekt om te gaan eten! De brouwerij heeft een authentieke sfeer en het parkeren is zeer makkelijk rondom.
  ... read more

  Het terras is zeker een mooie plek om te zitten en daarbij komt dan ook nog eens lekker eten. Sommige gerechten zijn verwerkt met Maltezerbier, zeer creatief dus! Binnen is het ook een zeer aangename setting.

  Daarnaast hangt er een mooie geschiedenis aan de brouwerij wat het nog meer laat matchen allemaal!

  avatar thumb Charles v
  6/28/2020

  star rating  Wij hebben een ontzettende leuke rondleiding gehad met daarna een proeverij. Een absolute aanrader wanneer je in Maastricht bent!

  avatar thumb Manon8839
  3/12/2020

  star rating  The story of the brewery was fascinating and inspiring. All its history and turnarounds. Maltezer beer was very tasty and restaurant offered good food. Terrace was open and day was... read more

  avatar thumb Ville T
  6/20/2021