Image Alt

Proeflokaal

Plof lekker neer in ons Proeflokaal of op ons heerlijke terras aan het water. Geniet er van heerlijk eigen gebrouwen bier met bijpassende gerechten en van de Maastrichtse gastvrijheid. Op loopafstand van het Vrijthof en met een fantastisch uitzicht op de Maas!

16 tapkranen

Met 16 tapkranen bieden we naast onze vaste bieren ook specials aan. Dat zijn eenmalig gebrouwen bieren waar de brouwer zijn creativiteit in kwijt kan. Zo blijft het tap aanbod gevarieerd en aangepast aan het seizoen.

Bier & Food

Naast heerlijke bieren kun je bij ons terecht voor een goede lunch, smakelijke borrelhapjes of een gezellig diner. In samenwerking met een aantal lokale leveranciers gebruiken we ons huis gebrouwen bier ook als ingrediënt voor onze gerechten.  Daarnaast adviseren onze biersommeliers graag het juiste bier bij ieder gerecht. Heerlijke gerechten, het juiste bier, gegarandeerde top combi!

Proeverijen

Benieuwd naar onze bieren en wil je graag wat bijleren over bier? Boek dan een proeverij in ons Proeflokaal. Of je nu met 2 personen wilt komen of met 30 personen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke proeverij!

star rating  We kwamen hier toevallig langs en dachten pakken een goede pot bier. Bleek dat ze ook echt bier brouwden en dit ook op tap hadden. De bediening was super vriendelijk... read more

avatar thumb omdr23813
28 februari 2020

star rating  Wij hebben een ontzettende leuke rondleiding gehad met daarna een proeverij. Een absolute aanrader wanneer je in Maastricht bent!

avatar thumb Manon8839
12 maart 2020

star rating  Really good pulled pork sandwich!!!! Everything tastes really fresh and high quality. The guys love the beer here!!! Really a good place to go when visiting maastricht... directly at the... read more

avatar thumb jessicagI5413QJ
19 juni 2021

star rating  Top terras met nette, vriendelijke bediening. Leuke plek voor bierliefhebbers en de bitterballen zijn the best in town!

avatar thumb eve81B
10 mei 2021