The brewer's secret

The Brewer’s Secret
Groepsactiviteit & speurtocht

‘The Brewer’s Secret’ is een actief groepsspel dat gespeeld wordt in het centrum van Maastricht. Het spel bestaat uit twee delen van elk 1 uur. Zo ontdek je in 2 uur tijd de twee best bewaarde geheimen van Maastricht, het stadsdeel Wyck én het Geheim van de Brouwer. Maak op een bijzondere manier kennis met Maastricht.

Speurtocht (1 uur)
De speurtocht start nabij de vermaarde Sint Servaasbrug, van waar je Maastricht in duikt om ,aan de hand van Maastrichtse legendes, clues en aanwijzingen te verzamelen, die je nodig hebt om het Geheim van de Brouwer te ontrafelen.

De kamer (1 uur)
De speurtocht eindigt in de kamer van de brouwer. Je gaat op zoek naar het recept van het eerste speciaalbier van Maastricht. In de kamer vind je een goed gevulde koelkast en er zijn verschillende ingrediënten verstopt, die je nodig hebt om het recept samen te stellen. Kun jij binnen de tijd alle aanwijzingen ontrafelen en het juiste recept samenstellen?

Reserveren
The Brewer’s Secret kan geboekt worden op woensdag tot en met zondag tussen 12:00 en 16:00. Reserveren kan via de reserveringswidget rechts onderin.

Kosten
De kosten bedragen €80,- op basis van 4 personen, voor iedere extra persoon wordt €10,- in rekening gebracht.
4 personen: €80,-
5 personen: €90,-
6 personen: €100,-

Veel plezier met het ontdekken van Maastricht en het ontrafelen van het Geheim van de Brouwer!