Image Alt

Het geheim van de Brouwer

Het Geheim van de Brouwer
Groepsactiviteit & speurtocht

‘Het Geheim van de Brouwer’ is een actief groepsspel dat gespeeld wordt in het centrum van Maastricht. In 2 uur tijd ontdek je de twee best bewaarde geheimen van Maastricht, het stadsdeel Wyck én het Geheim van de Brouwer. Maak op een bijzondere manier kennis met Maastricht.

Speurtocht (1 uur)
De speurtocht start nabij de vermaarde Sint Servaasbrug, van waar je Maastricht in duikt om aan de hand van Maastrichtse legendes clues en aanwijzingen te verzamelen, die je nodig hebt om het Geheim van de Brouwer te ontrafelen.

De kamer (1 uur)
De speurtocht eindigt in de kamer van de brouwer. Je gaat op zoek naar het recept van het eerste speciaalbier van Maastricht. In de kamer vind je een goed gevulde koelkast en er zijn verschillende ingrediënten verstopt, die je nodig hebt om het recept samen te stellen. Kun jij binnen de tijd alle aanwijzingen ontrafelen en het juiste recept samenstellen?

Koop en reserveer
Het Geheim van de Brouwer dient aangekocht te worden op de website van Smart Market, vervolgens maak je de gewenste reservering van woensdag t/m zondag op verschillende tijdstippen.

Kosten
De kosten bedragen €80,- op basis van 4 personen, voor iedere extra persoon wordt €10,- in rekening gebracht.
4 personen: €80,-
5 personen: €90,-
6 personen: €100,-
7 personen: €110,-
8 personen: €120,-

Veel plezier met het ontdekken van Maastricht en het ontrafelen van het Geheim van de Brouwer!