Image Alt

Groepsactiviteiten

Het geheim van de brouwer

‘Het geheim van de brouwer’ is een actief groepsspel dat gespeeld wordt in het centrum van Maastricht. In 2 uur tijd ontdek je de twee best bewaarde geheimen van Maastricht, het stadsdeel Wyck én het geheim van de brouwer. Maak op een bijzondere manier kennis met Maastricht.

 

Je kunt het geheim van de brouwer spelen met 4 tot 8 personen.
Prijs €80,- op basis van 4 personen.
Elke extra persoon: €10,-

1 uur

Speurtocht

De speurtocht start nabij de vermaarde Sint Servaasbrug waarna je Maastricht in duikt om aan de hand van Maastrichtse legendes- clous en aanwijzingen te verzamelen die je nodig hebt om het geheim van de brouwer te ontrafelen.

1 uur

De kamer

De speurtocht eindigt in de kamer van de brouwer. Je gaat opzoek naar het recept van het eerste speciaal bier van Maastricht. In de kamer vind je een goed gevulde koelkast en zijn er verschillende ingrediënten verstopt die je nodig hebt om het recept samen te stellen. Kun jij binnen de tijd alle aanwijzingen ontrafelen en het juiste recept samenstellen?

Groepsrondleiding

Wil je eens een kijkje achter de schermen nemen bij Stadsbrouwerij Maastricht? Benieuwd naar hoe het brouwproces nou eigenlijk werkt? Boek dan een groepsrondleiding. Tijdens de rondleiding zult u ondergedompeld worden in de lokale (bier-)geschiedenis gecombineerd met het heden.